Waarom G.A.T. Italia?

Gemaakt in Italië – Made in Italy
Het feit dat onze artikelen in Italië worden vervaardigd, stelt ons in staat om de productieprocessen beter onder controle te hebben, zodat de kwaliteit altijd op een topniveau blijft.

Assortiment
Ons assortiment koffiezetapparaten kan voldoen aan alle verschillende behoeften van verschillende consumenten: verschillend ontwerp, verschillende materialen en de mogelijkheid om producten te vinden die passen bij elke verwarmingsbron. Iedereen kan het koffiezetapparaat vinden dat bij zijn / haar keuken past!

Bescherming
Onze ronde handgrepen, met hun moderne en comfortabele ontwerp, hebben ook een speciale plastic hoes om de vingers van de gebruiker te beschermen en te voorkomen dat hij / zij het hete lichaam van het koffiezetapparaat aanraakt terwijl hij koffie schenkt.

Productie
Het feit dat onze artikelen in Italië worden vervaardigd, stelt ons in staat om de productieprocessen beter onder controle te hebben, zodat de kwaliteit altijd op een topniveau blijft.

Praktisch
Om het gebruik van ons koffiezetapparaat Lady ORO en Lady ORO Color nog gemakkelijker te maken, hebben we het traditionele gevormde handvat verbeterd, met een speciale afwerking die meer grip geeft en een veiligere grip geeft.

Siliconen ringen
Onze siliconen pakkingen ringen hebben een speciale flap, om de consument te helpen bij het verwijderen van de pakking zelf en het filter voor reiniging en onderhoud van het product.

20% papier minder
De specifieke vorm van onze dozen vereist 20% minder papier dan standaarddozen voor productie, bovendien G.A.T. besloten om geen plastic afwerking meer te gebruiken voor zijn dozen, om ze 100% recyclebaar te maken. Onze dozen hebben ook een kleiner volume dan standaard dozen, om de impact van transport op het milieu te verminderen.

Cijfers
Cijfers zijn belangrijk! Vanaf 1986, het jaar van de oprichting, is G.A.T. meer dan 60 verschillende soorten items ontwikkeld, verkocht in meer dan 70 landen wereldwijd aan meer dan 2.000 klanten, voor een totaal aantal van meer dan 40.000.000 stuks verdeeld over de hele wereld. We gaan door met tellen …

X