Over ons

Missie: verspreid de espressocultuur in de wereld

1986
Een stel vrienden vermaakte zich met het maken van een lijst met typisch Italiaanse producten en fenomenen: producten en fenomenen die Italië beroemd maakten over de hele wereld. In die lijst stond naast pizza, spaghetti, maffia en mode ESPRESSO, die heel Italiaanse manier om koffie te zetten. Die eenvoudige lijst bracht G.A.T. missie: de Italiaanse koffiecultuur over de hele wereld verspreiden.

1990
Na de val van de Berlijnse muur ziet de wereld een nieuw tijdperk aankomen en begint de USSR-president Gorbachev een fase genaamd Glasnost in het Russisch, wat transparantie betekent. Om deze enorme gebeurtenis in de menselijke geschiedenis te vieren en om zich te onderscheiden van andere fabrikanten, G.A.T. noemt Glasnost nieuw en een innovatief koffiezetapparaat.

1995 Na bijna tien jaar doorgebracht te hebben met het produceren en verkopen van roestvrijstalen koffiezetapparaten, G.A.T. besluit om ook aluminium koffiezetapparaten te gaan produceren en verkopen, de eerste is Klassica, met de rechthoekige traditionele vorm.

2001
After 15 years G.A.T. is moved to the current facility. During the same year G.A.T. also develops the project for the first electrical coffee makers for a well known Italian brand, during that year and the following ones more than one million pieces will be produced.

2009
De wereld verandert en tegelijkertijd ook de manier om koffie te zetten: voorgedoseerde koffie verspreidt zich wereldwijd. Omdat capsules niet recyclebaar zijn, heeft G.A.T. besluit een adapter te ontwikkelen waarmee de consument standaard ESE-koffiepads op papier kan gebruiken, die 100% composteerbaar zijn. Op deze manier G.A.T. blijf dicht bij zijn traditie, maar blijf tegelijkertijd op de hoogte van trends, met respect voor het milieu.

2015 G.A.T. Het elektrische assortiment is zeer breed, inclusief elektrische en elektronische koffiezetapparaten in verschillende vormen, kleuren en materialen, daarom besluit het bedrijf om iets nieuws te ontwikkelen, het ontwerpen en ontwikkelen van G.A.T. puccino. G.A.T. puccino is een klein elektrisch apparaat dat op één voet een elektrisch koffiezetapparaat en een elektrische melkkan samenstelt, die melk kan verwarmen en opschuimen. Koffie, latte, cappuccino en warme chocolademelk altijd thuis verkrijgbaar.

X